​Ydelser

CNC-drejning

Fra vores højteknologiske CNC-styrede drejebænke leverer vi emner op til Ø 300. Vi arbejder i alle materialer i seriestørrelser fra 1 til 10.000 stk. Vi tilbyder fuld sporbarhed i alle materialer og processer efter aftale.

CNC-fræsning

Fra vores højteknologiske CNC-styrede bearbejdningscenter leverer vi emner i forskellige størrelser. Vi arbejder i alle materialer i seriestørrelser fra 1 til 10.000 stk. Vi tilbyder fuld sporbarhed i alle materialer og processer efter aftale.

Forsendelse

Vi tilbyder kundespecifik pakning og forsendelse.

Montage

Vi tilbyder hel eller delvis montage efter aftale. Vi tilbyder indkøb og lagerføring af delkomponenter til montering med emner, der er fremstillet af ABC Finmekanik ApS. Vi monterer efter kundens specifikationer. Vi udarbejder sluttest samt dokumentation og pakning efter aftale.

Overfladebehandling og delprocesser

Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere. I samarbejde med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere tilbyder vi mange former for overfladebehandlinger, hærdning, delbearbejdning m.m. 

Alle emner slutleveres fra vores fabrik i Skævinge med vores egen slutkontrol, så kunden er garanteret, at emnerne har gennemgået den velkendte ABC Finmekanik ApS kvalitetskontrol.​​

​Skriv til os​

Har du spørgsmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at skrive til os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Industrivænget 6B, Meløse, DK-3320 Skævinge | CVR: 38382071| Tlf.: +45 4825 0525 | E-mail: info@abcfinmekanik.dk